El Barça campió de Llliga

El Barça de Guardiola, campió per tercer any consecutiu

Guanya la lliga a València amb un empat amb el Llevant (1-1) · Guardiola ha guanyat totes les lligues des que entrena el Barça

El Barça s'ha proclamat campió de lliga per tercer any consecutiu, després d'empatar ahir a València amb el Llevant (1-1). Quan encara manquen dos partits per a acabar la temporada, doncs, els blau-grana ja són campions i avancen de sis punts el Madrid. L'entrenador Josep Guardiola ha aconseguit que l'equip guanyi totes les lligues des que va assumir el càrrec fa tres temporades. El gol del Barça fou obra Keita, a la primera part, i després Caicedo, del Llevant, va empatar. Una de les notes més destacades del partit va ser la presència d'Abidal a l'onze titular, al cap de dos mesos d'una operació de fetge.

Quan l'àrbitre va assenyalar el final del partit, els jugadors es van deixar anar en un esclat d'alegria i en Guardiola es va emocionar molt. Els jugadors es

van abraçar al mig del camp i van destapar ampolles de xampany. L'afecció del Barça, però també la del Llevant, ja s'havia alçat quan faltava un minut per al final del partit per celebrar el títol de campions a crits de 'Guardiola,

Guardiola...'. Per tercer any consecutiu el Barça acabarà la temporada ran ran dels cent punts i amb una superioritat de joc molt gran.