FELIÇ DIADA!


Gràcies Lluís Companys, gràcies Heribert Barrera, gràcies Joan B. Culla, gràcies Antoni Rovira i Virgili, gràcies Joan Laporta, gràcies Isabel-Clara Simó, gràcies Joaquim Xicoy, gràcies Emigdi Subirats, gràcies Joan Rigol, gràcies Ernest Benach, gràcies Joel Joan, gràcies Raimon, gràcies a totes aquelles persones, anònimes o públiques, que fan dels Països Catalans un territori ple de riquesa cultural, de respecte, de creixement i de progrés.




5 comentaris:

Anònim ha dit...

I gràcies a tu germaneta que sempre vas possan el teu granet de sorra pq tot sigui una miqueta millor. B7s

Assumpta ha dit...

FELIÇ DIADA!!

VISCA CATALUNYA LLIURE!!

Anònim ha dit...

Hem de donar les gràcies a tantes i tantes persones que al llarg de la història han treballat i treballen per fer d'aquest un país millor.
La decepció d'ahir va anar a càrrec del Joan Laporta. Que sortís corretns de la manifestació per anar a veure el Barça no va ser una actitud, al meu entendre, gens bona.

Anònim ha dit...

Janet et volia deixar el titol d'un llibre que potser ja t'has llegit pero jo tel dono perque es molt interessant.
"EL juego del Angel" d'en carlos ruiz zafon.
A mi m'ha agradat moolt ja em diras

Laura

Janet ha dit...

Hola Laura,
Gràcies per la recomanació. La veritat és que no l'he llegit encara. Ara estic acabant de rellegir "Xaman" de Noah Gordon. Aquesta segona lectura m'ha enganxat moltíssim.

Quan l'acabi buscaré "EL juego del Angel" i ja t'ho comentaré.

Pel comentari que has deixat al post que parlo d'"Abú-Béquer, el tortosí" dedueixo que n'estàs fent algun treball. Si és així m'agradaria molt que, sempre que vulguis, me'l facis arribar.

selma.janet@gmail.com

Una abraçada i moltes gràcies per dir-hi la teva.

Janet