Frases nutritives

Ara l'Oriol i l'Helena ja tenen 16 i 10 anys, però aquesta foto m'agrada moltíssim.


Quan per primer cop arriba a casa nostra una pel·lícula destinada a la meva filla petita es produeix un fenòmen que, si no fos perquè em consta que passa a moltes més cases (i perquè ja ho vam viure quan el seu germà era petit), seria digne d'estudi, i és el fet que la pel·lícula es reprodueix un cop rere l'altre, fins que tota la resta de la família ens acabem aprenent els diàlegs gairebé de memòria.

I resulta que aquest fenòmen m'ha fet descobrir frases de les que m'agraden i que m'ha cridat l'atenció que els guionistes les anessin col·locant en aquestes pel·lícules destinades als més menuts de la casa.

Us en poso algunes:
"Si et concentres en el que has deixat, no podràs veure mai el que tens al davant."

"L'únic previsible de la vida, és que és imprevisible."

Ratatouille


"A vegades trobem el nostre destí al camí que hem agafat per evitar-lo."

Davant del neguit del seu company, el mestre diu:
"Teniu la ment com l'aigua, amic meu ... Quan està agitada, és difícil veure-hi res. Però si deixeu que reposi... la resposta és clara i transparent."

"Res del que passa és casualitat."

"- Ja sé què tens. Menges quan estàs preocupat. Per què estàs preocupat?
- Perquè avui he fet les pífies més grans que no hagi fet mai ningú. - Et capfiques massa en el que ha passat i en el que pot passar. Hi ha una dita: L'ahir ja és història, el demà és un misteri; però l'avui és un regal i és per això que se'n diu present."

"Per fer una cosa especial nomé has de creure que és especial."

Kung Fu Panda

3 comentaris:

Assumpta ha dit...

No m'estranya que t'agradi la foto perquè inspira una gran tendresa, és molt maca :-))

I les frases són per pensar-hi, eh? Que diuen "molt"... interessant.

El meu germà i la meva cunyada deien que Shrek també tenia molta "filosofia" jeje

Anònim ha dit...

M'agrada molt la foto (contagia tendresa)i també la frase que diu que l'única cosa previsible de la vida és que és imprevisible... l'atzar sempre juga la partida amb les cartes tapades.

Anònim ha dit...

Eran macos de petitons i son encara més macos ara, és un plaer i un orgull se la seva tieta, m´els estimo molt, gràcies germaneta per haver fet aquestes dues criatures tan marevelloses.