No al cementiri nuclear


Acabo de llegir al bloc de l'Emigdi Subirats l'article sobre les controvertides declaracions que va fer a la premsa l'alcalde d'Ascó (Ribera d'Ebre), Rafel Vidal, en les que no descartava la possibilitat d'instal·lar un cementiri nuclear a la vila.

En el mateix article, l'Emigdi es fa ressó de la proposta que ha fet el blocaire Àngel Fernández, del bloc Alego als membres de l'Ebresfera perquè realitzessin una campanya blocaire contra la instal·lació d'aquest cementiri i, evidentment, m'hi apunto.

3 comentaris:

2teixidor ha dit...

Gràcies per afegir-te a la crida.
No et tenia a la meua llista de blocs, encara que he visitat lo teu vàries vegades, sino et sap mal t' afegeixo a Alego

Janet ha dit...

Gràcies a tu, Àngel. Estic encantada que afegeixes el meu bloc a la teva llista, jo també hi posaré el teu.

Felicitats pel bloc i endavant!

rebaixes ha dit...

Hem de comprendre que el diner pot fer barbaritats. El diner no ho fa sol, no pot. S'arrecera a qui l'escolta i ens trobem en el que ens trobem. jo hi vaig treballar isé qui és va fer reic per sempre... i primer duia la contrària i forta. No vull res de tot això que hi ha previst, però pensem que algú s'engreixarà i a la llarga a claudicar. Es una poma podrida eix mon... Els insecticides de religions i bons fers han acostumat al mal i... Soc pessimista i falten liders sans i nets i la brutícia embruta amb el seu contacte. Soc vell i em fa pena que la nostra generació ha fet coses bones però ha sabut erradicar... salvar la poma. Anton.