"Cor de llop" de la Francesca Aliern



La Francesca Aliern acaba de treure el seu darrer llibre al mercat, "Cor de llop". Segons explicà la mateixa autora en una entrevista a "Antena Caro", aquesta novel·la està inspirada en una història real que la Francesca Aliern ja abordà en un relat curt al llibre "El batec de l'aigua".

Encara no me l'he comprat, però ja estic impacient per tenir-lo.

Moltíssima sort a la Francesca amb aquest nou llibre.

Aquí en teniu un tast:
http://www.cossetania.com/tasts/Cordellop.pdf


"Cor de llop" de la Francesca Aliern

Sinopsi:
"COR DE LLOP" és una història d’hòmens impetuosos i valents, gent de riu que lluita sense encongir-se per una vida digna i que llaura el futur dels seus fills amb les seues pròpies mans.

Fills d’una societat caracteritzada per les grans desigualtats socials de principis de segle XX, els protagonistes d’aquesta història han de suportar el pes d’un passat marcat per la tragèdia i plantar cara al futur amb decisió i esperança.

Biografia:
Francesca Aliern, filla de Xerta (Baix Ebre), és una novel·lista compromesa. Guardonada amb diversos premis literaris, compta amb lectors i lectores fidels i una obra prolífica: "Xerta. Recull popular" (1995), "Records i memòries al voltant d’uns murs" (1996), "Un otoño, toda una vida" (1997), "No llores, Laura" (1999), "El batec de l’aigua" (2000), "La canela" (2001) , "Misererenobis" (2002), "La menestrala" (2003), "La historia innecesaria" (2004) i la trilogia formada per "El pont de la solitud"(2005), "Sabó moll" (2006) i "Camins" (2007).

Col·labora en la premsa comarcal i participa en obres col·lectives, com ara els reculls de narracions "El brogit de l’Ebre" (2003), "Otras voces" (2003, traduït al francès) i "L’altre Nadal" (2006).

Cor de llop
Francesca Aliern
Cossetània edicions.
Col·lecció: Notes de color, núm 12
http://www.cossetania.com/

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Segur que serà un èxit a la Terres de l'Ebre, com cada any

Anònim ha dit...

Ahir ja vaig rebre la invitació de l'Editorial Cossetània per assistir a la presentació a Barcelona del teu darrer llibre "El vertigen del trapecista" i de "Cor de llop" de la Francesca Aliern.

Si no hi ha cap contratemps important de darrera hora, hi aniré.

Felicitats a tots dos, molt èxit i endavant!

Una abraçada,

Janet