Hotel Catalunya Park - Ribes de Freser


Els qui em coneixeu sabeu l'estima que tinc a les Terres de l'Ebre i també sabeu que, sempre que puc intento anar-hi a passar uns dies de vacances allà; aquest any, però, he canviat de destinació i hem triat un destí més en consonància amb els gustos de la resta de la família: el Ripollès i més concretament, Ribes de Freser i si em permeteu que sigui encara més concreta, a l'Hotel Catalunya Park .

Us volia comentar com hem estat de bé allà, la Sra Magdalena i les seves filles, la Laura i l'Estela porten l'hotel extraordinàriament. Ens han fet sentir com a casa gràcies al caire tan familiar que s'hi respira a tots els racons de l'hotel.

M'agradaria fer una menció ben especial al Josep, un jove cambrer que ens ha estat atenent tots aquests dies i que s'ha ocupat d'una manera ben agradable i eficient que estiguéssim ben còmodes i de que no ens faltés de res. Amb els pocs dies que hem estat allà s'ha guanyat el nostre afecte més sincer i des d'aquestes ratlles li vull donar les gràcies per tot el que ha fet aquests dies per nosaltres.

Bé, en definitiva, us aconsello fermament que us deixeu caure per l'hotel Catalunya Park o l'hotel Catalunya (l'un és estiuenc i l'altre és obert tot l'any) i us regalareu uns dies de desconnexió i de còmoda familiaritat.

La seva web és aquesta: Hotel Catalunya Park

Una abraçada a tots i, no en tingueu cap dubte, repetirem l'estada.