Reflexions per al 2009


He rebut un missatge de l'organització Brahma Kumaris per al 2009 que m'agradaria transmetre-us. Aquí el teniu:


Hem deixat enrere el 2008 i hem entrat de ple al 2009, un any que es presenta ple de reptes i de desafiaments globals.

Si ens centrem en el nostre progrés i el nostre desenvolupament espiritual, l'any nou és sempre una oportunitat per a formular un nou pla personal. Cada dia és una oportunitat de transformació de l'ésser. Per això, celebrem cada dia del 2009 com el dia de la transformació de l'ésser i de la transformació del món. L'ànima anhela un món millor, un món en el que regni l'harmonia, l'amor i la pau. Allò que podem fer, a partir d'ara, és viure i compartir aquests valors i aquestes qualitats que desitgem veure al món, ningú ens ho pot impedir.

Visquem un 2009 ple de significat i d'intensitat en la nostra transformació personal. Cada dia, fomentem el fervor i l'entusiasme per la transformació i no deixem cap espai per a les preocupacions ni per a la confusió.

Durant aquest nou any, hem de fer cada dia alguna cosa nova per a l'ésser i per al servei del món. Amb determinació i coratge i amb l'ajut de Déu, seguim volant i aconseguim que els altres volin, és a dir, que cap obstacle ni circumstància ens redueixin l'entusiasme i la motivació per la transformació.

4 comentaris:

rebaixes ha dit...

clar que si, fer-ho molts, segurament que ja ho farem, però tots, mirem els desatres que es fan i que els poderosos permeten.
Quan uns volen que seguim per aquí els altres ens volen per allà,
martirizant a molts amb les decisions que prenen interesadament. Anton.

2teixidor ha dit...

Et desitjo un molt bon any i gràcies pel teu comentari al bloc Alego.

Janet ha dit...

Anton,

Estic d'acord amb tu, però també penso que si cadascun de nosaltres actua fent el bé, aquest es pot estendre com les ondes que fa la pedra quan cau a l'aigua.

Una abraçada,

Janet

Janet ha dit...

Gràcies a tu, Angel.

Fins aviat,

Janet