Presentació del llibre "Auxili! Rebequeria a la vista" a la Setmana del Llibre en Català!

Un cop més, l'editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat ha confiat en mi i el proper mes de setembre em publicarà un nou llibre. "Auxili! Rebequeria a la vista"
De vegades els infants exploten talment com volcans en erupció: cops de peu, crits, plors desconsolats, ofecs... I és que tenim davant nostre una rebequeria més o menys intensa, però que, sigui com sigui, ens trasbalsa a tots els qui som a prop, sobretot al seu pare i a la seva mare. 

En aquest llibre  descobriràs com pots ajudar el teu fill o la teva filla a gestionar les seves emocions de manera saludable. També hi trobaràs un apartat de preguntes amb respostes, orientacions i recursos per a gestionar les teves pròpies emocions, i per acabar, uns contes que he triat especialment per a aquest llibre. 

Voldria que tinguessis present que quan una criatura fa una rebequeria no té la intenció de fer-nos la guitza ni ens està prenent el pèl, sinó que ho fa perquè no sap gestionar aquesta emoció que sent (ira, frustració...) d'una altra manera. 

Durant la rebequeria els infants ho passen molt malament. 

Et convido a llegir el llibre i a posar en pràctica les eines que t'ofereixo tant per a tu com per als teus fills.

M'encantaria veure't durant la  
Setmana del Llibre en Català 
el proper 3 de setembre a les 11,30 hores.